Thursday, January 21, 2010

Bosan tak?

Fuhhhh...bosannn gek bila xder keje nie....ker ade org yg xbosan bila xder keje. 
Ikutkan..mmg best gek..bila xder keje nie..sbb ape tau...goyang kaki jekkk hahahaha
tp bila da terlampau goyang sesgt..yg smpi tahap 360 darjah celcius nie..huhuhu 
kebosanan tahap cipan mula la menular dalam diri aku nie ha. 
Tapi yang pelik tu....bila time keje menimbun-nimbun kan...malas lak nak buat(aku la kot, org lain aku xtau hehehehe).. haa camner..korang rasa pelik x?

So keje aku skang nie..asik laa..baca blog org, tgk movie ..ssyhhhhhhhhhhh...jgn ckp ngan bos aku. Mati aku hahahahahahha...kan per..septtnya ade discussion, tp yg X B.E.S.T nya...lps office hr br discussion akan
dibuat da tentu2 smpi ke mlm....adeiiiiiii bosan gek...nape la xbuat working hours,kan terisi skit masa2 aku dgn keje2 opis nie.

 Apa-apa pun, good luck buat korang seme yg diluar sana dgn keje2 korang. Aku lak yg kat sini
K.E.B.O.R.I.N.G.A.N huhuhuhuhu
 

Tuesday, January 19, 2010

Dania..oh dania..

Minggu lepas, aku n hubby lepak2 jek kat umah. Tak kemana-mana pun.
Sambil tengok2 tv tu, hubby aku pun nk meniarap la...pastu hubby dok  cakap sakit nyer badan n pinggang dia. So, aku dgn pantasnya (cewahhhhhhhh) berdiri n pijak2 la pinggang hubby...tetiba...jeng jeng jeng..
Dania tny..
Dania : kape(kenape) papa sakit?
Ibu    : Papa sakit pinggang...tu la papa degil xmo p urut...hehehhe
Dania : Tu la...sbb tak minum milo!!!! T.T

Kitaorg bantai gelak tak hengatt...dgr jwpan dari mulut dania....hahahahaha..alahai anak ibu...bijaknya bila dia menjawab tu...semoga bijak sehingga masuk sekolah dan abis sekolah la yerkk anak ibu. AMINNNNNNN
Sayanggggggggggggg nia2 (ala2 dania selalu sebut).


wahh cekak pinggan lg.. hehehe


Berposing ditepian pantai..hehehe

Thursday, January 14, 2010

Selamat Tahun Baru 2010

hahaha...agak2nya da terlmbt wish ker korang. Anyway, aku tetap nk ckp Selamat Tahun Baru.
Lama giler aku tak update blog ni kan...hmmmmm bukan ape, sebnrnya tahun lps byk perkara yg dah jadi dalam kehidupan aku..jdnya mmg tak berkesempatan laa nk update blog + xder mood ngehngehngeh.
Aku ingat tahun ni nak cuba mengaktifkan diri aku nie mengupdate blogku ini. Jadi, korang bersiap sedialah ekk nak membaca celoteh aku yang ntah apa2 kat blog nie...(kot laa ada org nk baca huahuahuahua).


So,apa agak2nya azam tahun baru korang ek... kalau tanya kat aku nie ha... aku rasa la kan, aku nk kuruskan badan...kekekekkekeke. Mesti korang ckp, hekelehhhh tak berkembang lgs azam aku nie ...hehehhehehe
Apa-apa pun, aku akan cuba usaha untuk menguruskan badan ku yg kegems kan ini ngehngehngeh....

Aku harap tahun ini, akan lebih mematangkan diri aku nie, tabah untuk menghadapi kehidupan yg mendatang, menjadi ibu yang terbaik untuk anak2 dan menjadi isteri yang terbaik buat suamiku yg terchenta(InsyaAllah) dan mohon dimurahkan rezeki senantiasa dan senantiada berada didlm lindunganNYA  ..AMINNNNNNNNNNN (berapa byk 'dan' daaaaaaaa)
Kawan-kawan yg kat luar sana..tlg la doa2kan sama ekk..semoga harapan aku ni menjadi kenyataan hehehehehe thanks in advanced.


Me & Hubby