Friday, July 30, 2010

Lama sungguhhh...

Assalamualaikum,

Lama sungguh...aku xmengupdate blogku ini..huhuhu. Bukan ape....tak berkesempatan (blk2 alasan tu..xdak lain ka) + bila da lama x update, kemalasan pun untuk mengupdate pun dtg gek..hehehehe..
Anyway, sejak start baca blog2 org lain balik ni, yg buat aku pun mcm ..."eh nk update la blog aku" hehehehe. So, maka, jadinya TER..update lah blog aku pada hari iniiiiii...
Aku skang nie sedang menunggu kelahiran anakku yg ke3. Due date anak aku yg nie pada 10/10/10.... cantek x..cantek x..hehehehe...tp tu la, mengikut kata doc..klinik swasta..wpun due date aku jatuh pd tkh tersebut, tp aku kena melahirkan awal dr tkh tersebut. Frust kan...:( kemudian, aku p checkup kat poliklinik gomen. Setakat nie..xder lak diaorg komen ape2 lg kan. Bila tny tny kesahihan..katanya...2-3 hari awal dr tkh berkenaan.
So...jawapan sebnrnyaaa..kena lahh tungguuuuuuuuuuu...huhuhuhu..harap2..dpt la melahirkan pd tkh tersebut hehehehe. 
Kakaknya tkh lahir 070307, abgnya nyer 010109...so adik..tungguuuuuuuuuuu hehehehehe...

Harapan kali ni, semoga semuanya berjln dgn lancarlah..xder lg apa2 masalah dgn baby, maupun aku. AMINNNNNNNNNNNN....